Și ai noștri au îmbrățișat de mult conținutul emoțional adevărat în reclame. Mulți creativi din agenții știu să producă acele povești de care avem nevoie pentru a ne aduce aminte că un calup publicitar e pentru oameni. Pentru profit, dar pentru oameni.

 

 

COSMOTE -Fluturele

Poate cea mai cunoscută reclama de pe TV, cu impact emoțional, din perioada în care exista Cosmote. Pe cât de simplu e să dam un semn celor dragi, pe atât de tare ne scapă.

 

 

 

COSMOTE – VETERANUL

N-ai nevoie de multe cuvinte ca să transmiți în morții cuiva. Ai nevoie de esență. De recunoaștere și de câteva modele adevărate prin care să înțelegi ce înseamnă viața și lucrurile cu adevărat importante care ne-au adus aici. Veteranul este una din acele reclame care pot concura oricând la capitolul poveste emoțională.

 

 

VODAFONE – Impreuna

Cu vocea lui Rebengiuc pe fundal știi că ce urmează are se fie de impact. De obicei. Nu sunt rău, pentru că îmi e drag tare, să îl numesc Morgan Freeman din România la capitolul voce. Așa că Vodafone și agenția lor au știut să contureze bine o aducere aminte a faptului că nu suntem singuri. În fiecare zi. Cu mai multe sau mai puține minute.

 

 

 

COSMOTE – Profesoara

Momentele care ne surprind. Mai forțat sau mai natural. Dar alea contează. Pentru că alea rămân.

 

 

 

BRD – Eroi și necunoscuți

Dacă BRDE ar fi făcut un film despre centenar, ar fi fost foarte tare. Uite că au luat o poveste mai puțin știută și au dăruit-o în reclama lor. High production value.

 

 

 

PURCARI – Manifest

Cum îl aduci pe Eminescu în actualitate sau cum îți dai seama că poezia lui e aplicabilă peste timp… și că asta este esența timpului pe care îl traversăm. Purcari, un brand esențial pentru fiecare în diverse momente, a cules pe lângă struguri câteva esențe moldovenești pe care și-a construit o campanie faină.

 

 

 

 

MOLDCELL – Ai noștri

De la Moldova, cu drag. În general toate mesajele moldovenești țin de apartenența la “glie”. Și este lăudabil faptul că și în reclamele comerciale mizează pe brandul de țară a cărui campanie să nu uităm că a fost construit împreună cu o agenție din Londra.

 

 

Magic FM – Privește cerul

Povestea lui. Privește cerul. Un mesaj urban, Simplu și eficient. Greu de transmis. Simplu de reținut și executat. Inspirational pentru fiecare din noi.